Palandöken Anaokulu

Vizyon: Palandöken Anaokulu olarak ekip çalışması ile çocukların yaş ve gelişim özelliklerini göz önünde tutarak ilgi ve ihtiyaçlarına göre en uygun eğitim olanakları sağlayan ve bireye; sınır koymadan, geniş ufuklarda düşünme olanağı sunan,okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temelli yüksek kalitede eğitim sunmaktır.

Misyon: İnsan yaşamının sihirli yılları olarak tanımladığımız okul öncesi eğitim yıllarında en iyi ve en kaliteli eğitim vermek hedeflenmiştir.

Başarılar:

Saatler: SABAHÇI SINIFLAR BAŞLAMA:8.00 BİTİŞ:12.00 ÖĞLECİ SINIFLAR BAŞLAMA:13.00 BİTİŞ:17.00
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04423191145

WEB - https://palandokenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YUNUSEMRE MAH. ŞEHİT ORGENERAL EŞREF BİTLİS CAD. NO: 7/4 PALANDÖKEN / ERZURUM

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - PALANDÖKEN